Civiele
techniek

Hulp nodig bij uw project?

We denken graag met u mee

Loonbedrijf Stuut zet zich met veel passie in voor het ontwerpen, realiseren en onderhouden van grond-, weg- en waterbouwconstructies. Is het ontwerp van de constructie klaar? Dan gaan wij graag voor u aan de slag. Wij ontzorgen en begeleiden u graag bij het realiseren en onderhouden van civiele objecten. Veiligheid en duidelijkheid tijdens de uitvoering vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij als aannemer in het bezit van het VCA** certificaat.

Wij starten altijd met een veilige werkomgeving. Het eerste dat wij altijd doen is het realiseren van wegafzettingen en omleidingen. Vervolgens starten wij met het inrichten van de werklocatie en ontzorgen wij u met het inzetten van een geotechnisch-/bodemonderzoek.

Wat kunnen wij allemaal voor u doen?

Naast de begeleiding en het volledige ontzorgen bij de inrichting van een groenvoorziening, kunnen wij alle werkzaamheden voor u uitvoeren en waar nodig doen wij een beroep op betrouwbare en deskundige partners. Wist u al dat wij ook vuilwater rioleren en HWA putten zetten en aansluiten op het rioolnetwerk? Om de lijnen kort te houden kunnen wij u een totaalpakket bieden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook: een wegcunet afgraven, wegendoek/geotextiel aanbrengen, een onderlaag/menggranulaat leveren en de onderbaan profileren. Wanneer dat allemaal is uitgevoerd kunnen we alles ook netjes afwerken door een trottoir te realiseren, te asfalteren of te straten. Wij doen niets liever dan u volledig ontzorgen en regelen en leveren ook de bouwstoffen en de wegbebording. Ook laten wij u niet met afval of grondstromen zitten, wij regelen het! Kortom, vanuit Loonbedrijf Stuut krijgt u een volledige begeleiding en uitvoering van uw groenvoorziening.

  • Aanleg of renovatie riool
  • Inrichting van wegen/wijken
  • Bouwrijp maken voor nieuwbouw/verbouw
  • Aanleg van duikers en watersystemen
  • Stuwen & vistrappen
  • Leveren en aanbrengen van erfverharding
  • Leveren en leggen van stalen rijplaten

Riolering, Aanleg & Renovatie

Afwatering is van essentieel belang bij een gezonde leefomgeving, maar ook bij een goede plantgroei. Voor een goede riolering en waterafvoer bent u bij ons aan het juiste adres.

Bouw- en Woonrijp maken

Schakel ons in voor het realiseren van bouwwegen, reconstructie infra, afvalwatersystemen en definitieve verharding. Wij zijn u graag van dienst met het bouwrijp maken van de bouwgrond. Met ons uitgebreide machinepark en onze vakkundige kraanmachinisten kunnen wij: de bouwput uitgraven, HWA en riolering aanleggen en funderingsstroken graven. Maar dat is nog niet alles. Wij ontzorgen u ook met de levering van bouwstoffen, afvoer van afvalstoffen en denken mee in de grondverbetering. Ons motto is: “Voor elke uitdaging is een oplossing.”

Aanleg van duikers en watersystemen

Inritten/ dammen realiseren voor het bereikbaar maken van stukken landbouwgrond of toegangsweg van woning.

Stuwen & vistrappen

Het natuurlijk dirigeren van vissen naar lager gelegen waterniveaus. Ook voor het menselijk reguleren van het waterpeil bent u bij ons aan het juiste adres.

Leveren en aanbrengen van erfverharding

U bent bij ons aan het juiste adres voor straatwerk, asfaltering, betonpaden en natuurlijke verhardingen als graskeien.

Verkoop & Verhuur

Wij ontzorgen u graag. U kunt bij ons terecht voor rijplaten, het afvoeren van afvalstromen en het afzeven van grond- en groenpartijen op locatie.