Grondbank
Westerkwartier

Hulp nodig bij uw project?

We denken graag met u mee

Wij kunnen u volledig ontzorgen bij het afstemmen, verplaatsen en storten van grondstromen. Daarbij gaan we snel en deskundig te werk. Heeft u plannen? Neem dan vroegtijdig contact met ons op om vertraging zoveel mogelijk te voorkomen. Wij adviseren en ontzorgen u graag met onze uitstekende dienstverlening.

  • Begeleiding
  • Grond storten
  • Grond zonder verklaring
  • Kleine partijen grond

Begeleiding bij grond storten

Heeft u begeleiding nodig bij ontgravingen en het verplaatsen en storten van grondstromen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons BRL 9335-1 kunnen wij uw grondstromen op de juiste wijze accepteren en intern verwerken. Afvoeren via onze grondbank is afvoeren zonder gedoe en kan ook gewoon met een Big Bag of containerbak. Heeft u puin in de grond? Wij helpen u graag met onze mobiele grondzeef. Op locatie kunnen wij voor u het puin uit de grond verwijderen, waardoor directe toepassing weer mogelijk wordt. Wij hebben een trommel- en sterrenzeef.

Grond zonder verklaring

Bij de grondbank nemen wij uw grond aan op basis van indicatieve voorinformatie. In dat geval gaan we ervanuit dat de grond hoogstwaarschijnlijk aan de kwaliteitsklasse zal voldoen. Heeft u grond, maar daarbij geen AP04 partijkeuring? Dan kunt u deze niet meteen hergebruiken, maar u kunt met vragen hierover altijd bij ons terecht. Heeft u grond die niet aan de kwaliteitsklasse voldoet? Dan wordt de grond bij ons opgeslagen en gekeurd conform het besluit bodemkwaliteit en de BRL 9335. Vervolgens kunt u de grond ophalen voor hergebruik of door ons laten overnemen.

Kleine partijen grond

Wij accepteren grond op basis van indicatieve voorinformatie. U hoeft zelf dus geen kostbare AP04 partijkeuring te laten uitvoeren. Zo kunnen wij een betaalbare optie bieden voor de kleinere partijen grond. Daarnaast verzorgen wij ook de benodigde administratie en transportformulieren. Op deze manier kunnen wij u volledig ontzorgen en dat is ons doel!