Recycling

Hulp nodig bij uw project?

We denken graag met u mee

Het is ons streven om waar mogelijk afvalstoffen te hergebruiken, dat is voor ons recycling. Van organische materialen maken wij bijvoorbeeld bodemverbeteraars. En ook van bouwpuin kunnen we weer materialen maken, zoals betongranulaat of menggranulaat. Daarnaast zetten wij grondstromen na het verwerkingsproces voor de juiste toepassing weer terug in de markt. Het overige bouwmateriaal proberen wij zo goed mogelijk te scheiden. Hierin willen wij ons steeds meer verbeteren en in de toekomst willen wij de juiste hoogwaardigste verwerking hiervoor opzoeken. Heeft u afval waar u graag vanaf wilt? Bij ons kunt u een containerbak huren. Daarnaast kunnen wij het vrijgekomen afval ook bij u ophalen.

  • Weegbrug
  • Milieustraat
  • Compostering
  • Grondbank
  • Levering grond- & bouwstoffen
  • Verhuur

Openbare weegbrug

Onze openbare weegbrug is dagelijks binnen onze openingstijden geopend. Voor wegingen buiten onze openingstijden, vraag gerust naar de mogelijkheden bij onze planning.

Milieustraat

U kunt bij ons terecht met uw: groenafval, maaisel, slootvuil, grondstromen, gemengd puin, betonpuin en teervrij asfalt. Daarnaast is het ook mogelijk bouwafval te storten: B-hout (schoon hout), C-hout (geïmpregneerd en bielzen), bouw- en sloopafval en grof (brandbaar) bedrijfsafval.

Recycling

Groenrecycling, binnen ons kleinschalige compostering maken wij het mooiste groencompost. Met ons groencompost kunt u uw bodem verrijken! Vraag naar de mogelijkheden!

Grondbank Westerkwartier

Heeft u een kleine of grotere partij grond? Belt u voor de mogelijkheden. Ook grond zonder de benodigde certificaten kunnen wij u mee ontzorgen.

Levering grond- & bouwstoffen

Wij kunnen u, mede door onze recycling, diverse grondstoffen aanbieden. Wat heeft u nodig? Wij hebben diverse bouwstoffen voorradig als menggranulaat, verschillende soorten zand, compost e grondproducten.

Verhuur

U kunt bij ons terecht voor het huren van rijplaten en afvalcontainers. Daarnaast hebben wij ook een grondzeef met bediening in de verhuur.