Transport

Om transport voor u uit te kunnen voeren, hebben wij verschillende soorten vrachtwagencombinaties. Met deze combinaties kunnen wij snel en voordelig materieel, bouwstoffen en overige materialen vervoeren. Ook speciale transporten kunnen we voor u uitvoeren, daarvoor beschikken we over verschillende ontheffingen. Daarnaast kunnen onze trekkers en auto’s ook worden ingezet bij gladheidsbestrijding.

  • Bulk transport
  • Dieplader transport
  • Tanktrailer transport
  • Container transport
  • Knijperauto

Bulktransport

Voor het transport van bouwstoffen hebben wij onze 8×8 aangedreven zandauto. De zandauto heeft afdekkleppen en is zeer geschikt voor transport op lastig begaanbare terreinen. De kipper trailer is voorzien van afdekkleppen.

Naast het vervoer van zware grondstoffen kunnen wij u ook van dienst zijn met onze walkingfloor voor lichter bulkvervoer als gras- & maïskuilen, houtsnippers en groenafval.

Dieplader transport

Loonbedrijf Stuut is dagelijks onderweg in Nederland met verschillende transporten. Hiermee staan we garant voor het juist en adequaat vervoeren van materieel tot 22,0 ton. Wij ontzorgen u graag in het vervoeren van uw materieel als: verreikers, hoogwerkers, kranen, etc.

Tanktrailer transport

Mesttransport? Ook dat doen we! AGR-GPS mesttransport volledig gewogen en bemonsterd. Middels onze lokale bemiddeling kunnen vraag en aanbod aan elkaar verbinden. Wij kunnen u ontzorgen in af- en aanvoer van meststoffen.

Container transport

Wij beschikken over containerauto combinaties, mogelijk met aanhanger. Deze kabelauto’s kunnen containerbakken van 8 tot 40 m3 plaatsen en transporteren. Bij ons kunt u ook terecht voor afvalcontainers voor verschillend afval. Daarnaast kunnen wij ruwvoer vervoeren, hiervoor beschikken wij over een GMP certificaat. Doormiddel van een platte bodem kunnen wij met deze containerauto bijvoorbeeld ook kuilpakken transporteren. Naast dit alles is de Volvo containerauto ook geschikt voor een dieplader.

Knijperauto

We hebben de mogelijkheid om onze knijperauto in te zetten om kleine hoeveelheden grondstoffen, bouwstoffen of afvalstoffen op locatie te lossen of op te knijpen. Het grote voordeel is dat er bij deze auto niet apart een kraan hoef worden ingezet. Deze combiauto is een absolute alleskunner om kleinere of gespreide hoeveelheden te laten leveren of ophalen.